ΕΞΟΔΟΣ

Κρέπα στο «Σοκάκι»

Τριήμερο στο Ναύπλιο (μέρος β΄)

28.09.2016
Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάικος

Ενα από τα γνωστότερα στέκια του Ναυπλίου. Κρέπες και πάλι κρέπες! Εκτός από τους κλασικούς συνδυασμούς υπάρχουν και κάποιοι πρωτότυποι – έκτακτη αυτή με ανθότυρο, μέλι και σουσάμι. Καλές ομελέτες και θαυμάσιος εσπρέσο και καπουτσίνο. Το βράδυ μπορεί κανείς να απολαύσει το κρασί του, επιλέγοντας από μια ενδιαφέρουσα λίστα με έμφαση στον αμπελώνα της Πελοποννήσου, συνοδεία πλατό αλλαντικών και τυριών (π.χ. με γραβιέρα Κουφόπουλου ή με καβουρμά Μπόρα) ή μικρών συνοδευτικών πιάτων, όπως τάρτα με μυκονιάτικη κοπανιστή, ρόκα και τοματίνια.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών