ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Λεμονόκηπος

Λεμονόκηπος όνομα και πράμα. Από το 2000 σερβίρουν κρητική και μεσογειακή κουζίνα στη χαριτωμένη αυλή με τις λεμονιές που το καλοκαίρι τις… καταλαμβάνουν τα τζιτζίκια! …

24.07.2017| Updated: 16.02.2024
Φωτογραφία: Έφη Παρούτσα
Λεμονόκηπος

Λεμονόκηπος όνομα και πράμα. Από το 2000 σερβίρουν κρητική και μεσογειακή κουζίνα στη χαριτωμένη αυλή με τις λεμονιές που το καλοκαίρι τις… καταλαμβάνουν τα τζιτζίκια! Μεγάλος ο κατάλογός τους, με πολλά μαγειρευτά και ψητά κάθε μέρα. Έχουν αδυναμία στο αρνί: κλέφτικο στον φούρνο, λεμονάτο, αρνί με μελιτζάνες, φρέσκια ντομάτα και δεντρολίβανο, αρνί «του κηπουρού» μαριναρισμένο με γιαούρτι, ψημένο ανάμεσα σε αμπελόφυλλα. Ωραία πρόταση τα ψητά παντζάρια με μαρινάδα από τον χυμό τους, πορτοκάλι, φυστίκι και κάππαρη. Έχουν περί τα 25 λευκά κρασιά από όλη την Ελλάδα, με έμφαση στα βιολογικά.

Υπολογίστε περίπου 18€/άτομο.  Ανοιχτά καθημερινά 11.00-00.00

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών