ΕΞΟΔΟΣ

Μέλι

Με φρέσκο κατσικίσιο γάλα παραγωγής τους, από μια φάρμα που έχουν στο Κάτω Βαλσαμόνερο, φτιάχνουν στο ζαχαροπλαστείο Μέλι ένα από τα καλύτερα παγωτά της πόλης. …

25.07.2017
Φωτογραφία: Έφη Παρούτσα

Με φρέσκο κατσικίσιο γάλα παραγωγής τους, από μια φάρμα που έχουν στο Κάτω Βαλσαμόνερο, φτιάχνουν στο ζαχαροπλαστείο Μέλι ένα από τα καλύτερα παγωτά της πόλης. Η ποιότητα μπαίνει μπροστά και στα υπόλοιπα γλυκά τους, το ζουμερό γαλακτομπούρεκο, το εκμέκ με καϊμάκι, τα σιροπιαστά και άλλα. Στο μαγαζί της παραλίας μπορείτε να απολαύσετε καθιστοί το γλυκό σας, ενώ στο έτερο κατάστημα στην Κρήνη Ριμόντι θα πάρετε παγωτό στο χέρι. Το παγωτό κοστίζει 13,5 €/κιλό και 1,60 € η μπάλα.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών