ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

My deli: Κρασί στο tablet

Ατμοσφαιρικό και ζεστό wine bar στην πιο δημοφιλή πιάτσα του Βόλου.

06.05.2019| Updated: 25.06.2021
Φωτογραφία: Αλέξανδρος Αντωνιάδης
My deli: Κρασί στο tablet

Λίγα λόγια για το μαγαζί: Ο Άκης Πιλάτος διατηρεί ένα πολύ ατμοσφαιρικό και ζεστό wine bar στην πιο δημοφιλή πιάτσα της πόλης, την γειτονιά που ονομάζουν «Βολωνάκι». Μέσα σε 35 τετραγωνικά χωράει το γούστο του, ένα μαζεμένο μπαρ, μια ρετρό μηχανή αλλαντικών για να κόβει τα εκλεκτά την ώρα της παραγγελίας.

Τι πίνουμε: Θα βρείτε μια λίστα με 100 ετικέτες από 67 παραγωγούς, οι περισσότερες από τον ελληνικό αμπελώνα. Οι περισσότερες είναι διαθέσιμες και σε ποτήρι. Διαθέτει τη λίστα του και σε ηλεκτρονική μορφή, μέσω ενός προγράμματος ταξινόμησης που επιτρέπει να επιλέγεις στο tablet το κρασί σου βάσει κριτηρίων, αξιολογήσεων, γεωγραφικής θέσης, ποικιλίας κ.λπ.

Ο λογαριασμός: Τα ποτήρια ξεκινάνε από 4 ευρώ και μπορεί κάποια πολύ ιδίτερη ετικέτα να φτάσει και τα 60 ευρώ. Συνετή τιμολόγηση σε όλες τις φιάλες.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT