ΜΑΓΑΖΙΑ

Nora’s Deli

Το delicatessen του Κολωνακίου

14.05.2015| Updated: 15.02.2024
Φωτογραφία: Κλαίρη Μουσταφέλλου
Nora’s Deli

Λίγα λόγια για το μαγαζί: Μέσα στα μόλις 2 χρόνια λειτουργίας, το Nora’s Deli έχει εξελιχθεί σε ένα αξιόπιστο delicatessen. Σημαντικός λόγος επιτυχίας είναι η οξυδέρκεια των τριών ιδιοκτητών, της Νόρας και του Πέτρου Σμάτση και της Ναταλίας Εμμανουηλίδου, που συλλέγουν εκλεκτά και, πολύ συχνά, πρωτοεμφανιζόμενα ελληνικά και διεθνή προϊόντα. Διαπραγματεύονται με τους παραγωγούς, πετυχαίνοντας καλές τιμές.

image
Τι ψωνίζουμε: Από την έξοχη γκάμα με τα ελαιόλαδα και τα αρτύματα μέχρι τους κατσικίσιους τραχανάδες, οι απαιτητικοί πελάτες θα βρουν ό,τι ζητήσουν. Επιλογή από βιολογικά λαχανικά, σολομός κομμένος στο χέρι, ολόφρεσκη μοτσαρέλα, ρεβενιώτικα αυγά ορτυκιών τουρσί και αυγοτάραχο Στέφου στα ατού του μαγαζιού.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών