ΕΞΟΔΟΣ

Ο Έλβις

Καφενεία, Michelin και ελληνική κουζίνα

31.10.2016
Φωτογραφία: Διονύσης Κουρής

Μονοπώλιο για το σουβλάκι στην περιοχή του Κεραμεικού. Χοιρινό και κοτόπουλο περασμένα σε καλαμάκι. Εχουν και πανσέτα και κεμπάπ, ωστόσο προτείνουμε τα ατόφια κρεατικά. Ωραίο ψήσιμο και τίμια μερίδα. Υπάρχουν και πιτάκια, σικάλεως, καλαμποκιού και σταρένια. Delivery σε Γκάζι, Βοτανικό, Κολωνό, Σεπόλια, Θησείο, Πετράλωνα, έως τη 01.00.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών