ΑΓΟΡΑ

Παγωτό στο Cool Mule

Ύδρα (part 3)

24.08.2016
Φωτογραφία: Διονύσης Κουρής

Στο «Κρύο Μουλάρι» θα βρείτε χειροποίητο τζελάτο, που η Ελληνο-γιαπωνέζα Ευτυχία έμαθε να φτιάχνει δίπλα σε Ιταλό μάστορα. Δοκιμάστε τον μπακλαβά, την κανέλα, το γιαούρτι με κεράσια, το σορμπέ μαύρη σοκολάτα και το μάνγκο.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών