ΕΙΔΗΣΕΙΣ

PittaBun: το street food των Funky Gourmet στο Λονδίνο επιστρέφει ανανεωμένο

Το street food πρότζεκτ των Funky Gourmet επέστρεψε πριν λίγες μέρες στο Camden Market με νέο μενού, σερβίροντας ξανά λαχταριστά σάντουιτς με ελληνικά στοιχεία.

09.09.2021| Updated: 01.11.2022
PittaBun: το street food των Funky Gourmet στο Λονδίνο επιστρέφει ανανεωμένο

Όσοι βρίσκονται στη βρετανική πρωτεύουσα μπορούν να απολαύσουν και πάλι το ποιοτικό, ελληνικό street-food, όπως το σχεδίασε το πολυβραβευμένο δίδυμο των σεφ πίσω από το εστιατόριο Funky Gourmet, Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και Νίκος Ρούσσος. Το μενού συνεχίζει να περιστρέφεται γύρω από το ίδιο επιτυχημένο κόνσεπτ δίνοντας έμφαση στις ελληνικές πίτες για σουβλάκι, τα επιλεγμένα κρέατα αλλά και τα γευστικά λαχανικά ψητά στα κάρβουνα.

Κλασικές προτάσεις του PittaBun όπως το Gyros Bun με πίτα, τρυφερή χοιρινή πανσέτα κομμένη σε λεπτές φέτες, δροσιστικό τζατζίκι και μυρωδικά παραμένουν στον κατάλογο ο οποίος όμως τώρα έχει εμπλουτιστεί με νέες γεύσεις αλλά και γλυκές εκπλήξεις.

Ανάμεσα στα ολοκαίνουργια σάντουιτς που δημιούργησαν για το λονδρέζικο εστιατόριο οι Funky Gourmet συναντάμε το Burger Bun με μπιφτέκι από μοσχαρίσια στηθοπλευρά, διπλό τσένταρ και σος ταρτάρ και το BLT Pocket Bun με μαγιονέζα από σέρι.

PittaBun Camden

Unit M197 Water Lane, Hawley Wharf

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών