ΕΞΟΔΟΣ

Ψωμί & αλάτι

Το εστιατόριο του τηλεοπτικού σεφ Γιάννη Λουκάκου, με τη μεταμοντέρνα διακόσμηση, προσφέρει νόστιμα πιάτα ελληνικής κουζίνας, με ευπρόσδεκτη, βατή δημιουργικότητα, σεφίστικες τεχνικές και πολύ προσεγμένη πρώτη ύλη.

20.12.2016

Το εστιατόριο του τηλεοπτικού σεφ Γιάννη Λουκάκου, με τη μεταμοντέρνα διακόσμηση, προσφέρει νόστιμα πιάτα ελληνικής κουζίνας, με ευπρόσδεκτη, βατή δημιουργικότητα, σεφίστικες τεχνικές και πολύ προσεγμένη πρώτη ύλη.

Διαβάστε περισσότερα

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών