ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Σχεδία home- Καλοκαίρι με γεύσεις και δράσεις

Η παραχώρηση υπαίθριου χώρου του Δήμου Αθηναίων για τα τραπεζάκια του Σχεδία Home πολλαπλασιάζει τον εξωτερικό χώρο. Εδώ θα δοκιμάσετε κεφτεδάκια από βιολογικό κιμά κοτόπουλου, …

24.07.2020| Updated: 16.02.2024
Σχεδία home- Καλοκαίρι με γεύσεις και δράσεις

Η παραχώρηση υπαίθριου χώρου του Δήμου Αθηναίων για τα τραπεζάκια του Σχεδία Home πολλαπλασιάζει τον εξωτερικό χώρο. Εδώ θα δοκιμάσετε κεφτεδάκια από βιολογικό κιμά κοτόπουλου, γαρίδες με μουστάρδα και σάλτσα χαρουπιού, φιλέτο λαβράκι με ντοματίνια, για να αναφέρουμε λίγα μόνο από τα πιάτα του μενού που υπογράφει ο Λευτέρης Λαζάρου. Από σαλάτες ξεχωρίζει η αλμύρα με μανούρι και η κινόα με μελιτζανοσαλάτα, ενώ από επιδόρπια ο κορμός με παγωτό. Το φαγητό δεν είναι όμως ο βασικός λόγος για να έρθετε σε αυτόν τον χώρο-κόμβο αλληλεγγύης και προσφοράς.

Από την 1η Ιουλίου μέχρι την 5η Σεπτεμβρίου, με τίτλο «9½ Εβδομάδες στο Σχεδία-Home – Μένουμε στην Αθήνα», με επίκεντρο το φαγητό και το ελληνικό κρασί διοργανώνονται ανά εβδομάδα εκθέσεις φωτογραφίας και γελοιογραφίας, γευσιγνωσίες με γνωστούς σεφ, οινογνωσίες, ποδηλατάδες στο κέντρο της πόλης. Ακόμα, εβδομάδα μουσικής από όλο τον κόσμο και μια δράση που ονομάζεται «μεγάλη στέγη» σε συνεργασία με το Αστεροσκοπείο Αθηνών.

Κολοκοτρώνη 56 & Νικίου 2, Σύνταγμα, Τ/213-02.31.220. 15-30 €/άτομο (πλήρες μενού). Λειτουργεί καθημερινά, από το πρωί μέχρι τις 24.00 και Παρ.-Σάβ. μέχρι τη 01.00.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών