ΕΞΟΔΟΣ

Tarantino sandwiches & fries: Το brisket σάντουιτς στην Ερνέστου Εμπράρ

Καθαρόαιμο στριτφουντάδικο στα Λαδάδικα.

20.12.2018

Η θέση: Στον Φραγκομαχαλά, την underground γειτονιά στα Άνω Λαδάδικα, ανάμεσα σε παλιές μικρές βιοτεχνίες, τυπογραφεία και συνεργεία.

Η ατμόσφαιρα: Στριτφουντάδικο καθαρόαιμο, σύγχρονο, σελφ-σέρβις, ξύλινοι πάγκοι, φάνκι διακόσμηση καθόλου φλύαρη.

Το φαγητό: Εδώ θα απολαύσετε μάλλον το καλύτερο σάντουιτς της πόλης και στα σίγουρα πάντως τα πιο λαχταριστά, ξεροψημένα και καλοαλατισμένα στικς γλυκοπατάτας με μαγιονέζα τρούφας – χειροποίητη όπως και όλες οι σάλτσες τους. Έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε πεντανόστιμα σάντουιτς με καπνιστό χοιρινό ή βοδινό, σε jerk chicken σάντουιτς και σε μια σειρά από πέντε διαφορετικά 100% black angus μπέργκερ σε άψογα μπριός ή σουσαμένια ψωμάκια. Επίσης υπάρχει και veggie μπέργκερ με μανιτάρι και χαλούμι. Από τις πιο αυθεντικές αμερικανιές που έχετε ζήσει στην Ελλάδα.

Ο λογαριασμός: Σάντουιτς από 5€ και γλυκοπατάτες 3,5€.

Η κάβα: Ελληνικές μπίρες, ginger ale και αναψυκτικά.

Επιπλέον πληροφορίες: Καθημερινά εκτός Δευτέρα 13.00-00.00.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών