Ειδική μνεία αξίζει στη Γιάννα Σώρρου, μαστόρισσα του ψαριού, άοκνη εργάτρια από το πρωί μέχρι το βράδυ – θα τη βρείτε στο μεγάλο ψαράδικό της στο βάθος της αγοράς, να καθαρίζει ασταμάτητα κάθε λογής ψάρι. Η Γιάννα στέλνει πρώτης τάξεως αλιεύματα στα εστιατόρια Cookoovaya και Milos, αλλά και στο Milos του Λονδίνου. Στέλνει και σε ιδιώτες στην Αθήνα, σε ειδικά φελιζόλ. Απίθανη ποικιλία, συμπαθητικές τιμές.
*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.
*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.