ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΆλειμμα φέτας με λάιμ και τσίπουροΆλειμμα φέτας με λάιμ και τσίπουρο
10' προετοιμασία
Σύνολο: 10'

Υλικά

Βάρος: 500 γρ.

Διαδικασία

  1. Χτυπάμε όλα τα υλικά στον πολυκόφτη μέχρι να φτιάξουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
  2. Το σερβίρουμε ως ντιπ ή ως άλειμμα.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 186.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών