10'
προετοιμασία
30' μαγείρεμα
Σύνολο: 40'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε τις χάντρες με αμάραθα, ξεκινάμε βάζοντας όλα τα υλικά, εκτός από τις πατάτες, στην κατσαρόλα και τα μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 15 λεπτά.
- Προσθέτουμε τις πατάτες και μαγειρεύουμε για άλλα 15 λεπτά με ξεσκέπαστη κατσαρόλα, κι αν δούμε ότι χρειάζεται, συμπληρώνουμε λίγο νερό.
- Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και σερβίρουμε.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 208.