ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΚουραμπιέδες με ινδοκάρυδοΚουραμπιέδες με ινδοκάρυδο
15' προετοιμασία
2' αναμονή
Σύνολο: 17'

Υλικά

Βάρος: 900 γρ.

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε τις χιονούλες, πρώτα ανακατεύουμε καλά όλα μαζί τα υλικά (εξαιρούνται τα 100 γρ. ινδοκάρυδο της επικάλυψης)
  2. Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για 2 ώρες να σφίξει.
  3. Κατόπιν, πλάθουμε μπαλάκια σε ό,τι μέγεθος θέλουμε και τα κυλάμε στο υπόλοιπο ινδοκάρυδο ώστε να καλυφθούν ολόγυρα.
  4. Οι χιονούλες είναι έτοιμες για κατανάλωση, αν και είναι καλύτερα να τις αφήσουμε πρώτα να κρυώσουν στο ψυγείο, για περίπου 1 ώρα.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 1.

Άρθρα και Συνταγές με Καρύδα

Άρθρα και Συνταγές για Γλυκό

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών