15'
προετοιμασία
2'
αναμονή
Σύνολο: 17'
Υλικά
Βάρος: 900 γρ.Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε τις χιονούλες, πρώτα ανακατεύουμε καλά όλα μαζί τα υλικά (εξαιρούνται τα 100 γρ. ινδοκάρυδο της επικάλυψης)
- Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για 2 ώρες να σφίξει.
- Κατόπιν, πλάθουμε μπαλάκια σε ό,τι μέγεθος θέλουμε και τα κυλάμε στο υπόλοιπο ινδοκάρυδο ώστε να καλυφθούν ολόγυρα.
- Οι χιονούλες είναι έτοιμες για κατανάλωση, αν και είναι καλύτερα να τις αφήσουμε πρώτα να κρυώσουν στο ψυγείο, για περίπου 1 ώρα.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 1.