
15'
προετοιμασία
Σύνολο: 15'
Υλικά
Μερίδες: 900 γρ.Διαδικασία
- Ανακατεύουμε καλά όλα μαζί τα υλικά (εξαιρούνται τα 100 γρ.
- ινδοκάρυδο της επικάλυψης).
- Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για 2 ώρες, να σφίξει.
- Κατόπιν, πλάθουμε μπαλάκια σε ό,τι μέγεθος θέλουμε και τα κυλάμε στο υπόλοιπο ινδοκάρυδο ώστε να καλυφθούν ολόγυρα.
- Οι χιονούλες είναι έτοιμες για κατανάλωση, αν και είναι καλύτερα να τις αφήσουμε πρώτα να κρυώσουν στο ψυγείο, για περίπου 1 ώρα.