
10'
προετοιμασία
10' ψήσιμο
Σύνολο: 20'
Υλικά
Τεμάχια: 8Διαδικασία
- Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Βρέχουμε ελαφρώς τα χέρια μας και πλάθουμε μπαλάκια από τη ζύμη – υπολογίζουμε να βγουν 8 μπαλάκια.
- Τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα, αφήνοντας αρκετή απόσταση ανάμεσά τους.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C, για 10-12 λεπτά, μέχρι να σκουρύνουν περιφερειακά.
- Τα βγάζουμε, αφήνουμε στη λαμαρίνα για 10 λεπτά και έπειτα τα μεταφέρουμε πάνω σε σχάρα και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
- Αφού κρυώσουν, τα διατηρούμε στο ψυγείο, σκεπασμένα πολύ καλά με μεμβράνη.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 44.