Τέσσερα μόνο απλά υλικά και δέκα λεπτά από το χρόνο μας θέλουν αυτά τα υπέροχα μπισκότα.

10' προετοιμασία
10' Ψήσιμο
Σύνολο: 20 λεπτά

Υλικά

Τεμάχια: 8

Διαδικασία

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύουμε πολύ καλά.
  2. Βρέχουμε ελαφρώς τα χέρια μας και πλάθουμε μπαλάκια από τη ζύμη – υπολογίζουμε να βγουν 8 μπαλάκια.
  3. Τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα, αφήνοντας αρκετή απόσταση ανάμεσά τους.
  4. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C, για 10-12 λεπτά, μέχρι να σκουρύνουν περιφερειακά.
  5. Τα βγάζουμε, αφήνουμε στη λαμαρίνα για 10 λεπτά και έπειτα τα μεταφέρουμε πάνω σε σχάρα και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
  6. Αφού κρυώσουν, τα διατηρούμε στο ψυγείο, σκεπασμένα πολύ καλά με μεμβράνη.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 44.

Συνταγές με Βρόμη

Συνταγές με Δημητριακά

Συνταγές με Μπανάνα

Συνταγές με Σοκολάτα

Συνταγές για Γλυκό

Συνταγές για Πρωινό

Συνταγές για Σνακ

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών