ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣCookies σοκολάτας με καρύδια και μέλιCookies σοκολάτας με καρύδια και μέλι
10' προετοιμασία
10' ψήσιμο
Σύνολο: 20'

Υλικά

Τεμάχια: 8

Διαδικασία

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύουμε πολύ καλά.
  2. Βρέχουμε ελαφρώς τα χέρια μας και πλάθουμε μπαλάκια από τη ζύμη – υπολογίζουμε να βγουν 8 μπαλάκια.
  3. Τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα, αφήνοντας αρκετή απόσταση ανάμεσά τους.
  4. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C, για 10-12 λεπτά, μέχρι να σκουρύνουν περιφερειακά.
  5. Τα βγάζουμε, αφήνουμε στη λαμαρίνα για 10 λεπτά και έπειτα τα μεταφέρουμε πάνω σε σχάρα και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
  6. Αφού κρυώσουν, τα διατηρούμε στο ψυγείο, σκεπασμένα πολύ καλά με μεμβράνη.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 44.

Άρθρα και Συνταγές με Βρώμη

Άρθρα και Συνταγές με Μπανάνα

Άρθρα και Συνταγές με Σοκολάτα

Άρθρα και Συνταγές για Γλυκό

Άρθρα και Συνταγές για Πρωινό

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών