Τραγανή καβουροσαλάτα με πρασινάδα.

10' προετοιμασία
Σύνολο: 10 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Ξεπλένουμε καλά τα σπαράγγια, τα στραγγίζουμε και τα κόβουμε σε 2 - 3 κομμάτια το καθένα.
  2. Ανακατεύουμε την καβουρόψιχα με τη κρέμα γάλακτος, τη μουστάρδα, το χυμό από το λεμόνι, το ελαιόλαδο και το μαυροκούκι.
  3. Απλώνουμε στα πιάτα τα σπαράγγια, μοιράζουμε το μείγμα της καβουρόψιχας και γαρνίρουμε με τη ρόκα.
  4. Πασπαλίζουμε με μαυροκούκι και λίγο ελαιόλαδο και σερβίρουμε.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών