10' προετοιμασία
Σύνολο: 10'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Ξεπλένουμε καλά τα σπαράγγια, τα στραγγίζουμε και τα κόβουμε σε 2 - 3 κομμάτια το καθένα.
  2. Ανακατεύουμε την καβουρόψιχα με τη κρέμα γάλακτος, τη μουστάρδα, το χυμό από το λεμόνι, το ελαιόλαδο και το μαυροκούκι.
  3. Απλώνουμε στα πιάτα τα σπαράγγια, μοιράζουμε το μείγμα της καβουρόψιχας και γαρνίρουμε με τη ρόκα.
  4. Πασπαλίζουμε με μαυροκούκι και λίγο ελαιόλαδο και σερβίρουμε.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 122.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών