15' προετοιμασία
Σύνολο: 15 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 16 τμχ.

Διαδικασία

  1. Πολτοποιούμε στον πολυκόφτη το κατίκι, το φιλέτο πέστροφα, το ξύσμα λεμονιού, το χυμό λεμονιού και το πιπέρι.
  2. Προσθέτουμε τον άνηθο και ανακατεύουμε.
  3. Γεμίζουμε με το μείγμα 16 έτοιμα ταρτάκια (έτοιμα ψημένα - σε deli και μεγάλα σούπερ μάρκετ).
  4. Γαρνίρουμε, αν θέλουμε, τα ταρτάκια με λίγο μπρικ.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών