![Λαβράκια στο γκριλ με λεμονάτη σάλτσα](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/07/lavrakia-sto-gril-me-lemonati-saltsa-gastronomos-420x560.jpg?v=1720448969)
15'
προετοιμασία
Σύνολο: 15'
Υλικά
Τεμάχια: 16Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε ταρτάκια με κατίκι και καπνιστή πέστροφα, πολτοποιούμε, στον πολυκόφτη, το κατίκι, το φιλέτο πέστροφας, το ξύσμα λεμονιού, το χυμό λεμονιού και το πιπέρι.
- Προσθέτουμε τον άνηθο και ανακατεύουμε.
- Γεμίζουμε με το μείγμα 16 έτοιμα ταρτάκια (βρίσκουμε έτοιμα ψημένα - σε deli και μεγάλα σούπερ μάρκετ).
- Γαρνίρουμε, αν θέλουμε, τα ταρτάκια με κατίκι και καπνιστή πέστροφα, με λίγο μπρικ.