5' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 15 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Για το σερβίρισμα 

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνουμε το γκριλ.
  2. Στρώνουμε τη λαμαρίνα του φούρνου με λαδόχαρτο και το λαδώνουμε.
  3. Απλώνουμε τα φιλέτα γλώσσας.
  4. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με 1 κουτάλι τη φρυγανιά με το βούτυρο, τη λουίζα, το ξύσμα και το χυμό λεμονιού, τα κουκουνάρια και το αλατοπίπερο.
  5. «Αλείφουμε» με αυτό το μείγμα τα φιλέτα των ψαριών και τα ψήνουμε κάτω από το καυτό γκριλ για 5 - 7 λεπτά.
  6. Σερβίρουμε με μπρόκολο στον ατμό.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών