μπαχαρικά και φλούδες εσπεριδοειδών είναι τα βασικά συστατικά του.
Το ζεστό αρωματικό κρασί της Γερμανίας και της Αυστρίας λέγεται glühwein και κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων προσφέρεται στις υπαίθριες αγορές πόλεων και χωριών. Κόκκινο κρασί,
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 20'
Υλικά
Μερίδες: 1 λίτροΔιαδικασία
- Για να φτιάξουμε glühwein, ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και τα αφήνουμε σε μέτρια φωτιά να πάρουν μια-δυο βράσεις.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε το glühwein να σταθεί μία νύχτα.
- Την επομένη, το ζεσταίνουμε, αφαιρούμε τη λεμονόφλουδα και σερβίρουμε σε κούπες ή γυάλινα φλιτζάνια.