20' μαγείρεμα
Σύνολο: 20 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 1 λίτρο

Διαδικασία

  1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και τα αφήνουμε σε μέτρια φωτιά να πάρουν μια-δυο βράσεις.
  2. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε το ποτό να σταθεί μία νύχτα.
  3. Την επομένη, το ζεσταίνουμε, αφαιρούμε τη λεμονόφλουδα και σερβίρουμε σε κούπες ή γυάλινα φλιτζάνια.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών