10' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 20 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 25 τμχ

Διαδικασία

  1. Βάζουμε και τα τρία υλικά σε ένα μεγάλο μπολ. Τα ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι.
  2. Τυλίγουμε το μείγμα με μεμβράνη ή με λαδόκολλα, δίνοντάς του, όσο γίνεται, σχήμα μπαστουνιού.
  3. Το αφήνουμε για 30 λεπτά στην κατάψυξη, ώστε να μπορεί μετά να κόβεται.
  4. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C.
  5. Στρώνουμε με λαδόκολλα μία λαμαρίνα (ή ένα ταψί). Κόβουμε το μείγμα σε ροδέλες και τις αραδιάζουμε πάνω στη λαμαρίνα, αφήνοντας απόσταση μεταξύ τους γιατί θα απλώσουν. 
  6. Ψήνουμε τα μπισκότα στον φούρνο για 10 - 12 λεπτά. Ανάλογα με το πάχος τους, θα βγουν πιο μαλακά ή πιο τραγανά. 
  7. Οταν κρυώσουν εντελώς, τα φυλάμε σε δοχείο για τρόφιμα που κλείνει αεροστεγώς.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών