10' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
30' αναμονή
Σύνολο: 50'

Υλικά

Μερίδες: 25 τμχ

Διαδικασία

  1. Για τα γρήγορα μπισκότα με 3 υλικά, βάζουμε και τα τρία υλικά σε ένα μεγάλο μπολ. Τα ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι.
  2. Τυλίγουμε το μείγμα με μεμβράνη ή με λαδόκολλα, δίνοντάς του, όσο γίνεται, σχήμα μπαστουνιού.
  3. Το αφήνουμε για 30 λεπτά στην κατάψυξη, ώστε να μπορεί μετά να κόβεται.
  4. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C.
  5. Στρώνουμε με λαδόκολλα μία λαμαρίνα (ή ένα ταψί). Κόβουμε το μείγμα σε ροδέλες και τις αραδιάζουμε πάνω στη λαμαρίνα, αφήνοντας απόσταση μεταξύ τους γιατί θα απλώσουν. 
  6. Ψήνουμε τα μπισκότα στον φούρνο για 10 - 12 λεπτά. Ανάλογα με το πάχος τους, θα βγουν πιο μαλακά ή πιο τραγανά. 
  7. Όταν κρυώσουν, τα μπισκότα, εντελώς, τα φυλάμε σε δοχείο για τρόφιμα που κλείνει αεροστεγώς.

Άρθρα και Συνταγές με Βρώμη

Άρθρα και Συνταγές με Ταχίνι

Άρθρα και Συνταγές για Γλυκό

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών