10'
προετοιμασία
10' μαγείρεμα
30'
αναμονή
Σύνολο: 50'
Υλικά
Μερίδες: 25 τμχΔιαδικασία
- Για τα γρήγορα μπισκότα με 3 υλικά, βάζουμε και τα τρία υλικά σε ένα μεγάλο μπολ. Τα ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι.
- Τυλίγουμε το μείγμα με μεμβράνη ή με λαδόκολλα, δίνοντάς του, όσο γίνεται, σχήμα μπαστουνιού.
- Το αφήνουμε για 30 λεπτά στην κατάψυξη, ώστε να μπορεί μετά να κόβεται.
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C.
- Στρώνουμε με λαδόκολλα μία λαμαρίνα (ή ένα ταψί). Κόβουμε το μείγμα σε ροδέλες και τις αραδιάζουμε πάνω στη λαμαρίνα, αφήνοντας απόσταση μεταξύ τους γιατί θα απλώσουν.
- Ψήνουμε τα μπισκότα στον φούρνο για 10 - 12 λεπτά. Ανάλογα με το πάχος τους, θα βγουν πιο μαλακά ή πιο τραγανά.
- Όταν κρυώσουν, τα μπισκότα, εντελώς, τα φυλάμε σε δοχείο για τρόφιμα που κλείνει αεροστεγώς.