20'
προετοιμασία
10' ψήσιμο
Σύνολο: 30'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε καλαμάρι γεμιστό με τυρί και μουστάρδα, αρχικά ανακατεύουμε, σε ένα βαθύ μπολ, τις ντομάτες, τον μαϊντανό, το κουκουνάρι, το τυρί, τη φρυγανιά, τη μουστάρδα Maille dijon originale και αλατοπίπερο.
- Με ένα κουτάλι, γεμίζουμε τα καλαμάρια με το μείγμα και κλείνουμε το άνοιγμα με μια οδοντογλυφίδα.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά.
- «Ψήνουμε» τα γεμιστά καλαμάρια για 4 λεπτά, από κάθε πλευρά, μέχρι να μαλακώσουν και να ροδίσουν.