Εξαιρετικός μεζές για ούζο ή μπύρα αλλά και ένα κύριο γεύμα, αν το συνδυάσουμε με μια πλούσια σαλάτα!
20'
προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 30'
Διαδικασία
- Σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύουμε τις ντομάτες, το μαϊντανό, το κουκουνάρι, το τυρί, τη φρυγανιά, τη μουστάρδα Maille dijon originale και αλατοπίπερο.
- Με ένα κουτάλι, γεμίζουμε τα καλαμάρια με το μείγμα και κλείνουμε το άνοιγμα με μια οδοντογλυφίδα.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και «ψήνουμε» τα γεμιστά καλαμάρια για 4 λεπτά, από κάθε πλευρά, μέχρι να μαλακώσουν και να ροδίσουν.