ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΚαλαμάρι γεμιστό, μελωμένοΚαλαμάρι γεμιστό, μελωμένο
20' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 30'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε το καλαμάρι, ξεκινάμε ανακατεύοντας σε ένα βαθύ μπολ τις ντομάτες, το μαϊντανό, το κουκουνάρι, το τυρί, τη φρυγανιά, τη μουστάρδα Maille dijon originale και αλατοπίπερο.
  2. Με ένα κουτάλι, γεμίζουμε τα καλαμάρια με το μείγμα και κλείνουμε το άνοιγμα με μια οδοντογλυφίδα.
  3. Σε ένα μεγάλο τηγάνι, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και «ψήνουμε» τα γεμιστά καλαμάρια για 4 λεπτά, από κάθε πλευρά, μέχρι να μαλακώσουν και να ροδίσουν.

Άρθρα και Συνταγές με Θαλασσινά

Άρθρα και Συνταγές με Καλαμάρι / Θράψαλο

Άρθρα και Συνταγές με Κουκουνάρι

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών