Εξαιρετικός μεζές για ούζο ή μπύρα αλλά και ένα κύριο γεύμα, αν το συνδυάσουμε με μια πλούσια σαλάτα!

20' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 30 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύουμε τις ντομάτες, το μαϊντανό, το κουκουνάρι, το τυρί, τη φρυγανιά, τη μουστάρδα Maille dijon originale και αλατοπίπερο.
  2. Με ένα κουτάλι, γεμίζουμε τα καλαμάρια με το μείγμα και κλείνουμε το άνοιγμα με μια οδοντογλυφίδα.
  3. Σε ένα μεγάλο τηγάνι, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και «ψήνουμε» τα γεμιστά καλαμάρια για 4 λεπτά, από κάθε πλευρά, μέχρι να μαλακώσουν και να ροδίσουν.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών