ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΦιλέτο μοσχαρίσιο με σάλτσα ΜαυροδάφνηςΦιλέτο μοσχαρίσιο με σάλτσα Μαυροδάφνης
10' προετοιμασία
10' ψήσιμο
Σύνολο: 20'

Υλικά

Μερίδες: 4

Για το σερβίρισμα

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε μοσχαρίσιο φιλέτο με έτοιμη γλυκιά σάλτσα τσίλι και πολύσπορο ψωμί, αρχικά αλείφουμε τα μοσχαρίσια φιλέτα με τη σάλτσα τσίλι και τα αλατίζoυμε καλά.
  2. Τα ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά για 4 - 5 λεπτά από κάθε πλευρά (ή μέχρι να γίνουν καταπώς μας αρέσουν).
  3. Σερβίρουμε κάθε μοσχαρίσιο φιλέτο με μία φέτα πολύσπορου ψωμιού και γαρνίρουμε με τον μαϊντανό, τα αγγουράκια τουρσί και λίγες ροδέλες από το ξερό κρεμμύδι.
  4. Αν θέλουμε, πασπαλίζουμε με τα φιστίκια Αιγίνης, περιχύνουμε τον χυμό λεμονιού ή λάιμ και σερβίρουμε τα μοσχαρίσια φιλέτα με φρέσκια πράσινη σαλάτα.

Μυστικά

Το καλοκαίρι µπορούµε να βάλουµε και 1 µικρό αγγούρι, σε ροδέλες.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 95.

Άρθρα και Συνταγές με Αγγούρι

Άρθρα και Συνταγές με Κρεμμύδι

Άρθρα και Συνταγές με Μοσχάρι

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών