Ένα εύκολο και νόστιμο μπέργκερ, έτοιμο στο πι και φι.

15' προετοιμασία
Σύνολο: 15 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Για το σερβίρισμα

Διαδικασία

  1. Αλείφουμε τα μοσχαρίσια φιλέτα με τη σάλτσα τσίλι, τα αλατίζoυμε καλά και τα ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά για 4 - 5 λεπτά από κάθε πλευρά (ή μέχρι να γίνουν καταπώς μας αρέσουν). Σερβίρουμε κάθε φιλέτο με μία φέτα πολύσπορου ψωμιούκαι γαρνίρουμε με το μαϊντανού, τα αγγουράκια τουρσί και λίγες ροδέλες από το ξερό κρεμμύδι. Αν θέλουμε, πασπαλίζουμε με τα φιστίκια Αιγίνης, περιχύνουμε το χυμό λεμονιού ή λάιμ και σερβίρουμε με φρέσκια πράσινη σαλάτα.
  2. Συμβουλή: Το καλοκαίρι µπορούµε να βάλουµε και 1 µικρό αγγούρι, σε ροδέλες.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών