ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΓκρανόλα με μπανάκα, κακάο και φουντούκιαΓκρανόλα με μπανάνα, κακάο και φουντούκια
20' προετοιμασία
Σύνολο: 20'

Υλικά

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε το μούσλι με ζεστή σοκολάτα, ξεκινάμε προθερμαίνοντας τον φούρνο στους 180°C. Απλώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί.
  2. Ανακατεύουμε τις νιφάδες βρώμης με τα φουντούκια, τα αμύγδαλα, τους ηλιόσπορους και το μέλι και απλώνουμε το μείγμα στο ταψί.
  3. Ψήνουμε για 12-15 λεπτά ανακατεύοντας 1-2 φορές.
  4. Όταν κρυώσει, ρίχνουμε τα ξερά βερίκοκα και την κουβερτούρα, ανακατεύουμε και μοιράζουμε σε φλιτζάνια.
  5. Γεμίζουμε κάθε φλιτζάνι με ζεστό γάλα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 141.

Άρθρα και Συνταγές με Βρώμη

Άρθρα και Συνταγές με Ξερά φρούτα

Άρθρα και Συνταγές με Σοκολάτα

Άρθρα και Συνταγές για Πρωινό

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών