30'
προετοιμασία
25' ψήσιμο
Σύνολο: 55'
Υλικά
Διαδικασία
- Για τα μπισκότα φουντουκιού, προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
- Ανακατεύουμε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ με το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ και το αλάτι και τα κοσκινίζουμε όλα μαζί.
- Προσθέτουμε τα αλεσμένα φουντούκια στο αλεύρι.
- Χτυπάμε, στο μίξερ, το βούτυρο ή τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει και να αφρατέψει.
- Προσθέτουμε ένα – ένα τα αυγά συνεχίζοντας το χτύπημα.
- Μειώνουμε την ταχύτητα και προσθέτετε το μείγμα με το αλεύρι.
- Ανακατεύουμε για λίγο ακόμα μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
- Προσθέτουμε την Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ.
- Σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα ή βουτυρωμένο, τοποθετούμε με ένα κουτάλι, μικρές ποσότητες ζύμης αρκετά αραιά.
- Ψήνουμε, τα μπισκότα φουντουκιού, σε μέτρια προθερμασμένο φούρνο για 20-25 λεπτά.
- Όταν ψηθούν, τα μεταφέρουμε σε κρύα επιφάνεια με μια σπάτουλα και τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά.