Υλικά

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C. Ανακατεύετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ με το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ και το αλάτι και τα κοσκινίζετε όλα μαζί. Προσθέτετε τα αλεσμένα φουντούκια στο αλεύρι. Στο μίξερ χτυπάτε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει και να αφρατέψει. Προσθέτετε ένα–ένα τα αυγά συνεχίζοντας το χτύπημα.
  2. Μειώνετε την ταχύτητα και προσθέτετε το μείγμα με το αλεύρι. Ανακατεύετε για λίγο ακόμα μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Προσθέτετε την Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ. Σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα ή βουτυρωμένο, τοποθετείτε με ένα κουτάλι μικρές ποσότητες ζύμης αρκετά αραιά. Ψήνετε τα μπισκότα σε μέτρια προθερμασμένο φούρνο για 20-25 λεπτά. Όταν ψηθούν τα μεταφέρετε σε κρύα επιφάνεια με μια σπάτουλα και τα αφήνετε να κρυώσουν καλά.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών