30' προετοιμασία
25' ψήσιμο
Σύνολο: 55'

Υλικά

Διαδικασία

  1. Για τα μπισκότα φουντουκιού, προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
  2. Ανακατεύουμε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ με το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ και το αλάτι και τα κοσκινίζουμε όλα μαζί.
  3. Προσθέτουμε τα αλεσμένα φουντούκια στο αλεύρι.
  4. Χτυπάμε, στο μίξερ, το βούτυρο ή τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει και να αφρατέψει.
  5. Προσθέτουμε ένα – ένα τα αυγά συνεχίζοντας το χτύπημα.
  6. Μειώνουμε την ταχύτητα και προσθέτετε το μείγμα με το αλεύρι.
  7. Ανακατεύουμε για λίγο ακόμα μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
  8. Προσθέτουμε την Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ.
  9. Σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα ή βουτυρωμένο, τοποθετούμε με ένα κουτάλι, μικρές ποσότητες ζύμης αρκετά αραιά.
  10. Ψήνουμε, τα μπισκότα φουντουκιού, σε μέτρια προθερμασμένο φούρνο για 20-25 λεπτά.
  11. Όταν ψηθούν, τα μεταφέρουμε σε κρύα επιφάνεια με μια σπάτουλα και τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά.

Άρθρα και Συνταγές με Αλεύρι (ζύμες)

Άρθρα και Συνταγές με Σοκολάτα

Άρθρα και Συνταγές με Φουντούκια

Άρθρα και Συνταγές για Γλυκό

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT