ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜπρουσκέτα από χειροποίητο ψωμί στη γάστρα, με χταπόδι, φάβα και τηγανητή κάππαρηΜπρουσκέτα από χειροποίητο ψωμί στη γάστρα, με χταπόδι, φάβα και τηγανητή κάππαρη
15' προετοιμασία
Σύνολο: 15'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για τις Μπρουσκέτες με καπνιστό ψάρι και σάλτσα μουστάρδας ξεκινάμε και προθερμαίνουμε τον φούρνο στη λειτουργία του γκριλ.
  2. Απλώνουμε το ψωμί σε ένα ρηχό ταψάκι, το αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε για 2 – 3 λεπτά, μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανό.
  3. Παράλληλα, σε ένα μπολ ανακατεύουμε με ένα κουτάλι τη μουστάρδα Maille dijon originale με τη μαγιονέζα, το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού.
  4. Βγάζουμε το ψωμί από το φούρνο, το απλώνουμε σε πιατέλα και το αλείφουμε με τη σάλτσα μουστάρδας.
  5. Βάζουμε από πάνω το καπνιστό ψάρι, 2 – 3 ροδέλες κρεμμυδιού, 1 – 2 φύλλα ρόκας και σερβίρουμε.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών