
15'
προετοιμασία
Σύνολο: 15'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στη λειτουργία του γκριλ. Απλώνουμε το ψωμί σε ένα ρηχό ταψάκι, το αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε για 2 – 3 λεπτά, μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανό.
- Παράλληλα, σε ένα μπολ ανακατεύουμε με ένα κουτάλι τη μουστάρδα Maille dijon originale με τη μαγιονέζα, το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού.
- Βγάζουμε το ψωμί από το φούρνο, το απλώνουμε σε πιατέλα και το αλείφουμε με τη σάλτσα μουστάρδας. Βάζουμε από πάνω το καπνιστό ψάρι, 2 – 3 ροδέλες κρεμμυδιού, 1 – 2 φύλλα ρόκας και σερβίρουμε.