ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΠατάτες γιαχνί με ρέγκα, από την Εύη ΒουτσινάΠατάτες γιαχνί με ρέγκα, από την Εύη Βουτσινά

Η αυθεντική συνταγή γίνεται με τα αυγά της ρέγκας και η διαδικασία μοιάζει πολύ με αυτή της ταραμοσαλάτας.

15' μαγείρεμα
Σύνολο: 15'

Υλικά

Βάρος: 300 γρ.

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε τη ρεγκοσαλάτα ξεκινάμε χτυπώντας στον κάδο του πολυκόφτη το κρεμμύδι μέχρι να πολτοποιηθεί
  2. Προσθέτουμε τα αυγά ρέγκας και το ξίδι, το χυμό λεμονιού και το ψωμί. Χτυπάμε στον πολυκόφτη μέχρι να πολτοποιηθούν καλά και να σχηματιστεί ένα ομοιογενές μείγμα.
  3. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο, σε συνεχή αλλά αργή ροή, χτυπώντας ταυτόχρονα μέχρι να έχουμε μια λεία κρέμα.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 163.

Άρθρα και Συνταγές με Κρεμμύδι

Άρθρα και Συνταγές με Λεμόνι

Άρθρα και Συνταγές με Ρέγκα

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Άρθρα και Συνταγές για Σαλάτα

Άρθρα και Συνταγές για Συνοδευτικά

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών