Μερακλίδικη μπρουσκέτα, έτοιμη σε 15΄.
10'
προετοιμασία
5' μαγείρεμα
Σύνολο: 15'
Διαδικασία
- Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε τα λουκάνικα ανακατεύοντας συνεχώς για 4 - 5 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Πολτοποιούμε στο μούλτι ή στο μπλέντερ τις λιαστές ντομάτες μέχρι να γίνουν ένας λείος πολτός. Ψήνουμε στο γκριλ ή στην τοστιέρα τις φέτες ψωμί και μετά τις αλείφουμε με τον «πελτέ» λιαστής ντομάτας.
- Μοιράζουμε τα λουκάνικα στις φέτες ψωμιού και γαρνίρουμε με τα φύλλα ρόκας. Ραντίζουμε με το ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.