![Πρώτη συγκομιδή μάνγκο στην Πελοπόννησο](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/07/proti-sygkomidi-mangko-stin-peloponniso-420x560.jpg?v=1720538944)
10'
προετοιμασία
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 25'
Υλικά
Μερίδες: 6Διαδικασία
- Για τη νηστίσιμη κρέμα πιάτου με φρούτα, ξεφλουδίζουμε τις μπανάνες και καθαρίζουμε το μάνγκο από τη φλούδα και το κουκούτσι του.
- Τα βάζουμε, μαζί με τους φρεσκοστυμμένους χυμούς πορτοκαλιού και λεμονιού, σε ένα μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να πολτοποιηθούν.
- Μεταφέρουμε τα πολτοποιημένα φρούτα σε μια κατσαρόλα.
- Προσθέτουμε τη ζάχαρη και τοποθετούμε σε μεσαίας έντασης φωτιά.
- Οταν πάρουν μία βράση, ρίχνουμε το νερό και το κορν φλάουρ.
- Ανακατεύουμε όση ώρα είναι το μείγμα στη φωτιά μέχρι να γίνει μια δεμένη κρέμα.
- Μοιράζουμε την κρέμα σε 6 πιάτα ή μπολ.
- Αν θέλουμε, πασπαλίζουμε τις κρέμες με καστανή ζάχαρη και την καίμε με ένα φλόγιστρο, όπως κάνουμε με τις κρεμ μπριλέ.