35' προετοιμασία
Σύνολο: 35 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 6

Διαδικασία

  1. Ξεφλουδίζουμε τις μπανάνες και καθαρίζουμε το μάνγκο από τη φλούδα και το κουκούτσι του.
  2. Τα βάζουμε, μαζί με τους φρεσκοστυμμένους χυμούς πορτοκαλιού και λεμονιού, σε ένα μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να πολτοποιηθούν.
  3. Μεταφέρουμε τα πολτοποιημένα φρούτα σε μια κατσαρόλα.
  4. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και τοποθετούμε σε μεσαίας έντασης φωτιά.
  5. Οταν πάρουν μία βράση, ρίχνουμε το νερό και το κορν φλάουρ.
  6. Ανακατεύουμε όση ώρα είναι το μείγμα στη φωτιά μέχρι να γίνει μια δεμένη κρέμα.
  7. Μοιράζουμε την κρέμα σε 6 πιάτα ή μπολ.
  8.                                                                                     ΤipΑν θέλουμε, πασπαλίζουμε τις κρέμες με καστανή ζάχαρη και την καίμε με ένα φλόγιστρο, όπως κάνουμε με τις κρεμ μπριλέ.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών