ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΤάρτα με μήλο, παντζάρι και μπριΤάρτα με μήλο, παντζάρι και μπρι
40' προετοιμασία
Σύνολο: 40'

Υλικά

Μερίδες: 6

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε την παντζαροσαλάτα σε στρώσεις με ξινόμηλο, μαγιονέζα και καρύδια σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε τα παντζάρια και νερό τόσο που να τα καλύπτει. Βράζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για περίπου 30 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν.
  2. Τα στραγγίζουμε, τα αφήνουμε λίγο να κρυώσουν, ώστε να μπορούμε να τα πιάσουμε, και τα ξεφλουδίζουμε. Τα κόβουμε σε λεπτές φέτες.
  3. Σε ένα βαθύ διαφανές μπολ βάζουμε το 1/3 των παντζαριών, από πάνω απλώνουμε το 1/3 της μαγιονέζας και σκορπίζουμε το 1/3 της καρυδόψιχας.
  4. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία άλλες δύο φορές και στολίζουμε την επιφάνεια με καρυδόψιχα.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 211.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών