![Εργολάβοι ή αλλιώς αμυγδαλωτό μπισκότο](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2023/11/ergolavoi-i-allios-amygdaloto-mpiskoto_gastronomos-1-420x560.jpg?v=1700068693)
15'
προετοιμασία
10' βράσιμο
Σύνολο: 25'
Υλικά
Μερίδες: 4Για το πέστο
Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε πέννες ριγέ με ελληνικό πέστο με φέτα και ρίγανη, αρχικά βράζουμε τις πέννες, σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που κοχλάζει, σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
- Στη συνέχεια, τις σουρώνουμε.
- Εν τω μεταξύ, χτυπάμε στο μούλτι όλα τα υλικά για το πέστο, εκτός από τη φέτα και το αλατοπίπερο, μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Προσθέτουμε 150 γρ. φέτα και χτυπάμε για 3-4 δευτερόλεπτα.
- Αλατοπιπερώνουμε.
- Ρίχνουμε την υπόλοιπη φέτα και ανακατεύουμε με κουτάλι για να μείνει κομματάκια η φέτα.
- Ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα τις σουρωμένες πέννες.
- Ρίχνουμε το πέστο και ανακατεύουμε καλά.
- Σερβίρουμε αμέσως τις πέννες ριγέ με ελληνικό πέστο με φέτα και ρίγανη.