
15'
προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 25'
Υλικά
Μερίδες: 4Για το πέστο
Διαδικασία
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που κοχλάζει και τα σουρώνουμε.
- Εν τω μεταξύ, χτυπάμε στο μούλτι όλα τα υλικά για το πέστο, εκτός από τη φέτα και το αλατοπίπερο, μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Προσθέτουμε 150 γρ.
- φέτα και χτυπάμε για 3-4 δευτερόλεπτα.
- Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε την υπόλοιπη φέτα.
- Ανακατεύουμε με κουτάλι για να μείνει κομματάκια η φέτα.
- Σουρώνουμε τα μακαρόνια, τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα, ρίχνουμε το πέστο και ανακατεύουμε καλά.
- Σερβίρουμε αμέσως.