15' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 25 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Για το πέστο

Διαδικασία

  1. Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που κοχλάζει και τα σουρώνουμε.
  2. Εν τω μεταξύ, χτυπάμε στο μούλτι όλα τα υλικά για το πέστο, εκτός από τη φέτα και το αλατοπίπερο, μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  3. Προσθέτουμε 150 γρ.
  4. φέτα και χτυπάμε για 3-4 δευτερόλεπτα.
  5. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε την υπόλοιπη φέτα.
  6. Ανακατεύουμε με κουτάλι για να μείνει κομματάκια η φέτα.
  7. Σουρώνουμε τα μακαρόνια, τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα, ρίχνουμε το πέστο και ανακατεύουμε καλά.
  8. Σερβίρουμε αμέσως.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών