20'
προετοιμασία
Σύνολο: 20'
Υλικά
Βάρος: για 1 βάζο 500 mlΔιαδικασία
- Για το πέστο δυόσμου ξεκινάμε και πολτοποιούμε στο μπλέντερ τα φύλλα δυόσμου, το σκόρδο και το λάδι, μέχρι να γίνουν ένας ομοιογενής πολτός.
- Προσθέτουμε τα κουκουνάρια και την παρμεζάνα, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε.
- Δύο κουταλιές της σούπας φτάνουν για να νοστιμίσουν ένα πιάτο ζυμαρικών.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 124.