ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΠέστο δυόσμου με αμύγδαλαΠέστο δυόσμου με αμύγδαλα
20' προετοιμασία
Σύνολο: 20'

Υλικά

Βάρος: για 1 βάζο 500 ml

Διαδικασία

  1. Για το πέστο δυόσμου ξεκινάμε και πολτοποιούμε στο μπλέντερ τα φύλλα δυόσμου, το σκόρδο και το λάδι, μέχρι να γίνουν ένας ομοιογενής πολτός.
  2. Προσθέτουμε τα κουκουνάρια και την παρμεζάνα, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε.
  3. Δύο κουταλιές της σούπας φτάνουν για να νοστιμίσουν ένα πιάτο ζυμαρικών.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 124.

Άρθρα και Συνταγές με Κουκουνάρι

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Συνοδευτικά

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών