Υλικά

Διαδικασία

  1. Χτυπάμε στον πολυκόφτη τις ψητές πιπεριές Φλωρίνης, το σκόρδο, τα φουντούκια, καβουρδισμένα σε αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λιπαρή ουσία, για 3-4 λεπτά, τον βασιλικό και το ελαιόλαδο μέχρι να ομογενοποιηθούν. Ρίχνουμε και την ξερή μυζήθρα, χοντροτριμμένη, και ανακατεύουμε απαλά μέχρι να ενσωματωθεί.

Ένα «πράσινο» Sauvignon Βlanc και μια Μαλαγουζιά. Οι πιπεριές αγαπούν και τα Cabernet Sauvignon.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών