5' παρασκευή
Σύνολο: 5'
Υλικά
Διαδικασία
- Για το πέστο πιπεριάς Φλωρίνης με βασιλικό και φουντούκια, χτυπάμε στον πολυκόφτη τις ψητές πιπεριές Φλωρίνης, το σκόρδο, τα φουντούκια, καβουρδισμένα σε αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λιπαρή ουσία, για 3-4 λεπτά, τον βασιλικό και το ελαιόλαδο μέχρι να ομογενοποιηθούν. Ρίχνουμε και την ξερή μυζήθρα, χοντροτριμμένη, και ανακατεύουμε απαλά μέχρι να ενσωματωθεί.
Ένα «πράσινο» Sauvignon Βlanc και μια Μαλαγουζιά. Οι πιπεριές αγαπούν και τα Cabernet Sauvignon.