ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜαλακερά – Πιτάκια στο τηγάνι με τυρομάλαμαΜαλακερά – πιτάκια στο τηγάνι με τυρομάλαμα
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 10'

Υλικά

Μερίδες: 6

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200° C.
  2. Ανακατεύουμε τη σάλτσα χαρίσα ή το ταμπάσκο, τα σκόρδα και το λάδι και αλείφουμε τα πιτάκια.
  3. Τα ψήνουμε για περίπου 8 λεπτά μέχρι να γίνουν τραγανά.
  4. Τα πασπαλίζουμε με το σουσάμι και τα φύλλα κόλιανδρου ή μαϊντανού.
  5. Σερβίρουμε με τα κατσικίσια τυράκια ή τα κυβάκια φέτας, που περνάμε από ένα μπολάκι με ελαιόλαδο και ρίγανη ξερή.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 116.

Άρθρα και Συνταγές με Σκόρδο

Άρθρα και Συνταγές με Σουσάμι

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών