10' μαγείρεμα
Σύνολο: 10'
Υλικά
Μερίδες: 6Διαδικασία
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200° C.
- Ανακατεύουμε τη σάλτσα χαρίσα ή το ταμπάσκο, τα σκόρδα και το λάδι και αλείφουμε τα πιτάκια.
- Τα ψήνουμε για περίπου 8 λεπτά μέχρι να γίνουν τραγανά.
- Τα πασπαλίζουμε με το σουσάμι και τα φύλλα κόλιανδρου ή μαϊντανού.
- Σερβίρουμε με τα κατσικίσια τυράκια ή τα κυβάκια φέτας, που περνάμε από ένα μπολάκι με ελαιόλαδο και ρίγανη ξερή.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 116.