ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΚράμπλ με φράουλες, ξηρούς καρπούς και παπαρουνόσποροΚράμπλ με φράουλες, ξηρούς καρπούς και παπαρουνόσπορο
5' προετοιμασία
25' μαγείρεμα
Σύνολο: 30'

Υλικά

Μερίδες: 2

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε porridge καβουρδισμένο, ξεκινάμε ρίχνοντας σε ένα μικρό κατσαρόλι τις νιφάδες βροώμης και το βάζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Τις καβουρδίζουμε για 4 - 5 λεπτά ή μέχρι να αποκτήσουν ένα απαλό ρόδινο χρώμα.
  2. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για περίπου 10 λεπτά ή μέχρι να προκύψει μια πηχτή κρέμα.
  3. Σβήνουμε το μάτι, σκεπάζουμε το σκεύος και το αφήνουμε στο σβηστό μάτι για 5 λεπτά. Έτσι, το porridge θα γίνει πιο αφράτο και η γεύση του πιο γεμάτη.
  4. Αφαιρούμε το ξύλο κανέλας και σερβίρουμε το porridge ζεστό ή χλιαρό, με λίγη κανέλα τριμμένη (προαιρετικά).

Άρθρα και Συνταγές με Βρώμη

Άρθρα και Συνταγές με Γάλα

Άρθρα και Συνταγές με Ξερά φρούτα

Άρθρα και Συνταγές για Πρωινό

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών