Η λέξη «πουτίγκα» υποδηλώνει δύο πολύ διαφορετικά γλυκά: από τη μια, το γνωστό ψητό γλυκό των Άγγλων με τις δεκάδες παραλλαγές και από την άλλη, μια κρέμα σοκολάτας που γίνεται στην κατσαρόλα και πήζει με άμυλο, όπως αυτή εδώ.
![Ο τέλειος flat white](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2023/11/flat-white-gastronomos-420x560.jpg?v=1700680093)
Η λέξη «πουτίγκα» υποδηλώνει δύο πολύ διαφορετικά γλυκά: από τη μια, το γνωστό ψητό γλυκό των Άγγλων με τις δεκάδες παραλλαγές και από την άλλη, μια κρέμα σοκολάτας που γίνεται στην κατσαρόλα και πήζει με άμυλο, όπως αυτή εδώ.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 210.