φρούτα του δάσους (φρέσκα ή κατεψυγμένα) και μανταρίνια κομμένα σε ροδέλες.
Σε ειδικό μπολ ή μια μεγάλη σουπιέρα σερβίρουμε το punch -κατεξοχήν ποτό της παρέας και ιδανική επιλογή για τις σπιτικές μαζώξεις. Για «στολίδια» αλλά και για επιπλέον γεύση προσθέτουμε
8'
προετοιμασία
Σύνολο: 8'
Υλικά
Μερίδες: 10Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε punch με αφρώδες κρασί και χυμό μήλου, από την προηγούμενη μέρα βάζουμε τα φρούτα του δάσους στην κατάψυξη (αν δεν είναι ήδη κατεψυγμένα). Επίσης φροντίζουμε να βάλουμε στο ψυγείο τον χυμό μήλου και το αφρώδες κρασί.
- Σε ένα μεγάλο γυάλινο μπολ σερβιρίσματος για punch ή σε μια μεγάλη σουπιέρα βάζουμε άφθονο πάγο και ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά.
- Ανακατεύουμε και σερβίρουμε το punch.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 51.