Υλικά

Διαδικασία

  1. Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπρίκι και τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά. Ανακατεύουμε ώστε να διαλυθεί το κακάο. Αφήνουμε το ρόφημα να πάρει μια ελαφριά βράση, για περίπου 1 λεπτό από το σημείο κοχλασμού. Αποσύρουμε από τη φωτιά, βγάζουμε την πορτοκαλόφλουδα και την κανέλα και σερβίρουμε σε κούπα.
  2. Μυστικά:
  3. Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το νερό με γάλα, λάιτ ή πλήρες.
  4. Αν δεν μας αρέσει άγλυκο, προσθέτουμε όση ποσότητα ζάχαρης θέλουμε.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών