5' προετοιμασία
Σύνολο: 5'

Υλικά

Μερίδες: 1

Διαδικασία

  1. Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπρίκι και τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά.
  2. Ανακατεύουμε ώστε να διαλυθεί το κακάο.
  3. Αφήνουμε το ρόφημα να πάρει μια ελαφριά βράση, για περίπου 1 λεπτό από το σημείο κοχλασμού.
  4. Αποσύρουμε από τη φωτιά, βγάζουμε την πορτοκαλόφλουδα και την κανέλα
  5. Σερβίρουμε σε κούπα.

Μυστικά

Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το νερό με γάλα, λάιτ ή πλήρες. Αν δεν μας αρέσει άγλυκο, προσθέτουμε όση ποσότητα ζάχαρης θέλουμε.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών