Υλικά

Μερίδες: Για 24 ρολάκια

Διαδικασία

  1. Ετοιμάζουμε την κρέμα του τυριού από την προηγουμένη: Χοντροτρίβουμε το μανούρι και το βάζουμε στο μούλτι.
  2. Ζεσταίνουμε το γάλα και, μόλις πάρει βράση, περιχύνουμε το μανούρι και το πολτοποιούμε, μέχρι να γίνει σαν κρέμα.
  3. Μεταφέρουμε την κρέμα σε ένα μπολ, προσθέτουμε τα μυρωδικά και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, και ανακατεύουμε.
  4. Σε αυτήν τη φάση, η κρέμα θα είναι αρκετά ρευστή.
  5. Τη βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες, μέχρι να γίνει σαν πηκτή κρέμα τυριού.
  6. Βάζουμε από λίγη κρέμα σε 24 φέτες λούζας.
  7. Τυλίγουμε τις φέτες σε ρολάκια.
  8. Αν χρειαστεί, τα στερεώνουμε με οδοντογλυφίδες.
  9. Μπορούμε να τα ετοιμάσουμε από την προηγουμένη και να τα αφήσουμε στο ψυγείο.
  10. Θα τα βγάλουμε 20 λεπτά προτού τα σερβίρουμε.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών