Ο Σωτήρης Ευαγγέλου, από τις πιο εμβληματικές μορφές στην ελληνική γαστρονομική σκηνή, μας έφτιαξε αυτό το γιαχνί σε μια υπαίθρια κουζίνα δίπλα στο ποτάμι, για το πασχαλινό τραπέζι που στήσαμε στο Δέλτα του Έβρου.
![Τυλιχτά σουβλάκια με σπιτικό «γύρο» κοτόπουλου στο τηγάνι, πράσα και καρότα](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/07/tilixta-souvlakia-me-spitiko-gyro-kotopoulou-sto-tigani-prasa-kai-karota-gastronomos-420x560.jpg?v=1720445505)
Ο Σωτήρης Ευαγγέλου, από τις πιο εμβληματικές μορφές στην ελληνική γαστρονομική σκηνή, μας έφτιαξε αυτό το γιαχνί σε μια υπαίθρια κουζίνα δίπλα στο ποτάμι, για το πασχαλινό τραπέζι που στήσαμε στο Δέλτα του Έβρου.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 205.