Η Λωξάνδρα Μαής εμπλουτίζει τη βινεγκρέτ της με μαϊντανό και δίνει μια έξτρα εορταστική νότα, όπως και στο στόλισμα της πιατέλας με τα δημοφιλή ροζ ραπανάκια της Πόλης. Ο στολισμός βέβαια είναι προαιρετικός, αλλά υπέροχος.
![Σκορδομακάρονα](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/07/skordomakarona-gastronomos-420x560.jpg?v=1720443911)
Η Λωξάνδρα Μαής εμπλουτίζει τη βινεγκρέτ της με μαϊντανό και δίνει μια έξτρα εορταστική νότα, όπως και στο στόλισμα της πιατέλας με τα δημοφιλή ροζ ραπανάκια της Πόλης. Ο στολισμός βέβαια είναι προαιρετικός, αλλά υπέροχος.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 218.