ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣάντουιτς με απάκι και ρόκαΣάντουιτς με απάκι και ρόκα
10' προετοιμασία
4' βράσιμο
Σύνολο: 14'

Υλικά

Τεμάχια: 1

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε το σάντουιτς με καπνιστό ζαμπόν, κασέρι και αυγό μελάτο, ξεκινάμε αφαιρώντας λίγη ψίχα από το εσωτερικό της μπαγκέτας.
  2. Αλείφουμε το εσωτερικό της μπαγκέτας και από τις 2 μεριές με λίγο βούτυρο αγελάδος. Απλώνουμε το ζαμπόν και από πάνω το κασέρι. Βάζουμε ομοιόμορφα, από πάνω, χοντροκομμένες ανάμεικτες πρασινάδες.
  3. Βράζουμε τα αυγά μελάτα (για περίπου 3-4 λεπτά), τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε προσεκτικά, κάθετα στη μέση.
  4. Τα απλώνουμε με το ασπράδι πάνω στις πρασινάδες, ώστε ο κρόκος που θα χυθεί να ποτίσει το ψωμί όταν το κλείσουμε.
  5. Πασπαλίζουμε με το αλατοπίπερο και τη πάπρικα και κλείνουμε το σάντουιτς.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 127.

Άρθρα και Συνταγές με Αλλαντικά

Άρθρα και Συνταγές με Αυγά

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Πρωινό

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών