![Πικάντικο κοτόπουλο στη σχάρα](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/07/pikantiko-kotopoulo-sti-sxara-gastronomos-420x560.jpg?v=1720444968)
15' παρασκευή
2 ώρες
αναμονή
Σύνολο: 2 ώρες και 15'
Υλικά
Διαδικασία
- Για τη σκορδαλιά μαργαρίτας, ξεκινάμε κοπανώντας το σκόρδο με τα μπουμπούκια και το αλάτι.
- Όταν γίνουν αλοιφή ενσωματώνουμε το ψωμί και σιγά-σιγά το λάδι, όσο πάρει.
- Αφήνουμε να ξεκουραστεί τουλάχιστον 2 ώρες στο ψυγείο.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 26.