ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣκορδαλιά με αμύγδαλαΣκορδαλιά με αμύγδαλα

Υλικά

Διαδικασία

  1. Ξεκινάμε κοπανώντας το σκόρδο με τα μπουμπούκια και το αλάτι.
  2. Όταν γίνουν αλοιφή ενσωματώνουμε το ψωμί και σιγά-σιγά το λάδι, όσο πάρει.
  3. Αφήνουμε να ξεκουραστεί τουλάχιστον 2 ώρες στο ψυγείο.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 26.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών