30' προετοιμασία
Σύνολο: 30 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 800 ml

Διαδικασία

  1. Χτυπάμε τα αμύγδαλα στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν ψιλή σκόνη.
  2. Προσθέτουμε το ψωμί, το σκόρδο, τον χυμό, το ξίδι και το αλάτι, χτυπάμε για να ενωθούν και στη συνέχεια, χωρίς να σταματήσουμε το χτύπημα, ρίχνουμε σε αργή ροή το ελαιόλαδο, μέχρι να φτιάξουμε μια αφράτη κρέμα.
  3. Τη διατηρούμε στο ψυγείο για 1 εβδομάδα, κλεισμένη σε βάζο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών