Αυτή η σκορδαλιά προορίζεται για χίλιες δυο χρήσεις. Κρατάει καλά στο ψυγείο 8-10 μέρες οπότε θα σας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσετε μπόλικες από τις χρήσεις που σας προτείνουμε πιο κάτω. Το σκόρδο είναι ζήτημα προσωπικού γούστου και αντοχής.
![Ρολά κανέλας από τορτίγιες](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2023/11/rola-kanelas-apo-tortigies-gastronomos-420x560.jpg?v=1699362581)
Αυτή η σκορδαλιά προορίζεται για χίλιες δυο χρήσεις. Κρατάει καλά στο ψυγείο 8-10 μέρες οπότε θα σας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσετε μπόλικες από τις χρήσεις που σας προτείνουμε πιο κάτω. Το σκόρδο είναι ζήτημα προσωπικού γούστου και αντοχής.
Οι προτάσεις μας για να την χρησιμοποιήσετε
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 17.