10'
προετοιμασία
25' μαγείρεμα
Σύνολο: 35'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Βράζουμε τον αρακά σε αλατισμένο νερό που κοχλάζει για 5 λεπτά και τον στραγγίζουμε.
- Γεμίζουμε την κατσαρόλα ξανά με νερό και τη βάζουμε στη φωτιά.
- Μόλις κοχλάσει το νερό, αλατίζουμε και βάζουμε τις ταλιατέλες.
- Εν τω μεταξύ, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο, βαθύ τηγάνι ή σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τον βρασμένο αρακά για 1-2 λεπτά.
- Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα ντοματάκια και 2-3 κουτ.σούπας νερό από την κατσαρόλα όπου βράζουν οι ταλιατέλες και αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει για 5-6 λεπτά.
- Προσθέτουμε τον άνηθο, το γιαούρτι, τη μουστάρδα και αλατοπίπερο και μόλις γίνουν οι ταλιατέλες τις σουρώνουμε και τις ρίχνουμε στο σκεύος με τα υπόλοιπα υλικά.
- Ανακατεύουμε και αποσύρουμε από τη φωτιά.
- Προσθέτουμε την καβουρόψιχα, ανακατεύουμε να πάει παντού και σερβίρουμε αμέσως.