10' μαγείρεμα
Σύνολο: 10'
Υλικά
Τεμάχια: 16Για το σερβίρισμα
Διαδικασία
- Σε ένα μπολ μαλακώνουμε την κοπανιστή με το σύρμα και γεμίζουμε με ένα κουτάλι ή με το κορνέ τα ταρτάκια.
- Πάνω από κάθε ταρτάκι βάζουμε λίγο (περίπου 1 κ.γ) τσάτνεϊ κρεμμυδιού.
- Κόβουμε το πράσινο μήλο σε λεπτές φετούλες και γαρνίρουμε τα ταρτάκια.
- Αν θέλουμε, πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένα μυρώνια και σερβίρουμε.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 116.