10' μαγείρεμα
Σύνολο: 10'

Υλικά

Τεμάχια: 16

Για το σερβίρισμα 

Διαδικασία

  1. Σε ένα μπολ μαλακώνουμε την κοπανιστή με το σύρμα και γεμίζουμε με ένα κουτάλι ή με το κορνέ τα ταρτάκια.
  2. Πάνω από κάθε ταρτάκι βάζουμε λίγο (περίπου 1  κ.γ) τσάτνεϊ κρεμμυδιού.
  3. Κόβουμε το πράσινο μήλο σε λεπτές φετούλες και γαρνίρουμε τα ταρτάκια.
  4. Αν θέλουμε, πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένα μυρώνια και σερβίρουμε.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 116.

Άρθρα και Συνταγές με Κρεμμύδι

Άρθρα και Συνταγές με Μήλο

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών