10' προετοιμασία
Σύνολο: 10 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: για 16 ταρτάκια

Για το σερβίρισμα 

Διαδικασία

  1. Σε ένα μπολ μαλακώνουμε την κοπανιστή με το σύρμα και γεμίζουμε με ένα κουτάλι ή με το κορνέ τα ταρτάκια.
  2. Πάνω από κάθε ταρτάκι βάζουμε λίγο (περίπου 1 κ.
  3. γ.
  4. ) τσάτνεϊ κρεμμυδιού.
  5. Κόβουμε το πράσινο μήλο σε λεπτές φετούλες και γαρνίρουμε τα ταρτάκια.
  6. Αν θέλουμε, πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένα μυρώνια και σερβίρουμε.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών