ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΨητά μήλα με κατσικίσιο γιαούρτι και καρύδιαΨητά μήλα με κατσικίσιο γιαούρτι και καρύδια
20' προετοιμασία
1 ώρα μαγείρεμα
Σύνολο: 1 ώρα και 20'

Υλικά

Βάρος: για 600 γρ.

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε τσάτνεϊ μήλο, αχλάδι και ντομάτα αρχικά ανακατεύουμε όλα τα υλικά, εκτός από το αχλάδι, σε κατσαρόλα.
  2. Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 30 λεπτά, ανακατεύοντας πότε πότε, μέχρι το μείγμα να γίνει σαν μαρμελάδα.
  3. Προσθέτουμε τα αχλάδια και συνεχίζουμε το μαγείρεμα σε χαμηλή φωτιά για άλλα 30 λεπτά, ανακατεύοντας ανά τακτά διαστήματα.
  4. Διατηρούμε σε βάζο στο ψυγείο για τουλάχιστον 8-10 ημέρες.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 150.

Άρθρα και Συνταγές με Αχλάδι

Άρθρα και Συνταγές με Μήλο

Άρθρα και Συνταγές με Ντομάτα

Άρθρα και Συνταγές για Συνοδευτικά

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών