![Σαρλότ ή Σεράνο; 8 διάσημες κυρίες που έγιναν… γλυκό](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/06/diasima-gluka-apo-diasimes-kuries-serranockakkava-gastronomos2-420x560.jpg?v=1719513956)
20'
προετοιμασία
1 ώρα μαγείρεμα
Σύνολο: 1 ώρα και 20'
Υλικά
Βάρος: για 600 γρ.Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε τσάτνεϊ μήλο, αχλάδι και ντομάτα αρχικά ανακατεύουμε όλα τα υλικά, εκτός από το αχλάδι, σε κατσαρόλα.
- Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 30 λεπτά, ανακατεύοντας πότε πότε, μέχρι το μείγμα να γίνει σαν μαρμελάδα.
- Προσθέτουμε τα αχλάδια και συνεχίζουμε το μαγείρεμα σε χαμηλή φωτιά για άλλα 30 λεπτά, ανακατεύοντας ανά τακτά διαστήματα.
- Διατηρούμε σε βάζο στο ψυγείο για τουλάχιστον 8-10 ημέρες.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 150.