Αυτό το γλυκό αξιοποιεί τα μήλα με έναν πολύ απλό τρόπο. Ψήνονται, καραμελώνουν στον φούρνο και γίνονται έτσι το τέλειο συνοδευτικό για γιαούρτι.
![Παρφέ γιαούρτι με γλυκό βύσσινο](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/07/parfe-giaourti-me-gliko-visino-gastronomos-420x560.jpg?v=1721393899)
Αυτό το γλυκό αξιοποιεί τα μήλα με έναν πολύ απλό τρόπο. Ψήνονται, καραμελώνουν στον φούρνο και γίνονται έτσι το τέλειο συνοδευτικό για γιαούρτι.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 210.