5' προετοιμασία
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 20 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 6

Διαδικασία

  1. Για το ζεστό κόκκινο λάχανο, λεπτοκόβουμε το λάχανο, σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο για 2 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς.
  2. Προσθέτουμε το λάχανο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 2 λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά, ρίχνουμε το κρασί αφήνουμε 2 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε το ξίδι, το κύμινο, τη μουστάρδα και το αλατοπίπερο.
  3. Ανακατεύουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 8-10 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει το λάχανο, αλλά να είναι ελαφρώς τραγανό. Σερβίρεται χλιαρό.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 176.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών